14 Ekim 2015 Çarşamba

Ali G Başbelası Türkçe Dublaj izle Full HD



            Sacha Baron Cohen’in canlandırdığı Ali G. karakteri ilk olarak bir televizyon programında ortaya çıktıktan sonra kendini show dünyasında bulmuş ve kendi show programını yapmıştır. Onu bir de Ali G Indahouse adlı filmde ana karakter olarak görürüz.

            Ali G. Indahouse, 2002 yılında gösterime girmiş, Fransa Almanya yapımı bir komedi filmidir. Yönetmeni Mark Mylod’ dur. Ali G. filminin senaristi ve yapımcısı olan Sacha Baron Cohen show dünyasında olduğu gibi aynı zamanda filmde de yarattığı bu karakteri canlandırır. Filmde Michael Gambon ve Rhona Mitra gibi başarılı oyuncular da yer almaktadır.

            Ali G. kendini siyahi zanneden bir beyazdır. Afrika- Amerika kültürünün yanı sıra Jamaika kültürünü ve hip hop tarzını benimsemiştir. Bir rapçi olarak hayatını sürdürmek isterken gizli bir devlet görevine seçilir. Bu devlet görevini eski işiyle birleştirir. Filmde ise yaşadığı maceralar komik bir biçimde ele alınmıştır.

            Ali G. filmi izleyicileri karaktere show dünyasından da aşina oldukları için filmi büyük bir beğeniyle karşılamışlardır. Film oldukça olumlu yorumlar almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder