14 Ekim 2015 Çarşamba

3 Idiots Türkçe Dublaj HD izle



2009 yapımı Bollywood filmidir. Yönetmen koltuğunda Rajkumar Hirani oturmuştur. Film vizyona girdiği tarihte tüm zamanların en yüksek gişe rekorunu ve hasılatını elde etmiştir. Aynı zamanda yurt dışında da en yüksek hasılatı elde etmiş Bollywood filmi olmuştur.

            Aamir Khan'ın canlandırdığı Rancho Hindistan'ın en iyi mühendislik okulunu kazanmıştır. Ancak okul hiç de onun beklediği gibi bir yer değildir. Ezberden ve alınan notlardan ibaret bir sistem kurulmuştur orada. Rancho da okulun ezberci öğrenci profiline uymaz. O mühendisliği kitapta bırakmaz hayatın içinde kullanır.

            Çok iyi ve temiz insanlardır Rancho ve iki arkadaşı film boyunca birçok maceraya katılırlar. Film genel anlamda eleştirel bir komedi olmakla birlikte kimi yerlerde gözyaşlarınıza hâkim olamazsınız. Tabii ki Hint filmlerinin olmazsa olmazı hareketli dans sahneleri sık sık gülümsetecek.

            1965 doğumlu Aamir Khan'ın tam olarak kural tanımayan biraz da haşarı bir üniversite öğrencisine büründüğü film su gibi akıp gidecek. Diğer oyuncuların da ondan eksik kalır yanı yok elbette. Mutlu son müjdesi de verilmiş olsun. Eğitim ve dostluk dersleri de cabası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder